Het zit Chelsea niet mee: ook PSG troeft de Engelsen af

Reacties

Paris Saint-Germain heeft zich versterkt met Nordi Mukiele. De 24-jarige verdediger komt over van RB Leipzig en verbindt zich voor vijf seizoenen aan de kampioen van Frankrijk. Naar verluidt betaalt PSG twaalf miljoen euro voor de enkelvoudig international van Frankrijk. Het bedrag kan door bonussen oplopen tot zestien miljoen.

Het zit Chelsea niet mee: ook PSG troeft de Engelsen af
© Pro Shots

De 24-jarige Mukiele, enkelvoudig international van Frankrijk, speelde sinds de zomer van 2018 voor Leipzig. Hij kwam voor maximaal zestien miljoen euro over van Montpellier. Sindsdien was hij goed voor exact honderd wedstrijden in de Bundesliga. Mukiele is na middenvelder Vitinha, linksback Nuno Mendes (werd vorig seizoen al gehuurd) en spits Hugo Ekitike de vierde zomeraanwinst in Parijs.

Mukiele kan ook als centrumverdediger uit de voeten, maar voelt zich het meest thuis op de rechtsbackpositie. Daar zal hij de concurrentie aangaan met Achraf Hakimi. Chelsea was ook in de markt voor Mukiele, maar tast mis. Dat betekent een nieuwe klap in de zoektocht naar defensieve versterking. De club zag eerder Matthijs de Ligt naar Bayern München gaan en lijkt ook naast Jules Koundé te grijpen. Hij is op weg naar Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer N. Mukiele
Meer over N. Mukiele
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.