Het oogappeltje van Jan Boskamp: 'Zeventien jaar, niet te geloven'

Reacties

In het kielzog van Feyenoord trok ook Jan Boskamp afgelopen week naar Oostenrijk. De 74-jarige liefhebber was een soort special guest tijdens het trainingskamp. Boskamp zat overal op de eerste rij en genoot met volle teugen, met name van zijn oogappeltje Leo Sauer.

Het oogappeltje van Jan Boskamp: 'Zeventien jaar, niet te geloven'
© Pro Shots

De jonge Slowaak speelde nog nooit een officiële wedstrijd in Feyenoord 1, maar is deze zomer één van de meest opvallende spelers in de voorbereiding. Aangezien Oussama Idrissi is vertrokken en Igor Paixão inmiddels vooral aan de rechterkant speelt, krijg Sauer veel minuten.

Daarin toont de linksbuiten behoorlijk wat bravoure, tot genoegen van Boskamp. 'Sauertje, die is fantastisch. Zeventien jaar, niet te geloven', aldus de voormalige Feyenoord-middenvelder. 'Het is een heel jonge jongen, maar hij heeft lef. Hij durft de actie aan te gaan, echt heerlijk om naar te kijken', vindt Boskamp.

'Als je daar zo'n ventje hebt lopen, hoef je eigenlijk al geen linksbuiten meer te halen, dat meen ik echt. Als ze alleen in de competitie zouden spelen, zou ik het zo met hem aandurven. Maar goed, je gaat natuurlijk wel de Champions League in. Dus als ik eerlijk ben, denk ik wel dat er nog wel buitenspeler bij komt.'

Lees in de Voetbal International van deze week of op VI PRO de volledige reportage over het trainingskamp van Feyenoord in Saalfelden:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.