Het Man Utd-avontuur begint nu écht: wint Ten Hag direct?

ADVERTORIAL – Het grote toeleven naar is voor Erik ten Hag ten einde, dit is de dag van zijn debuut als Manchester United-manager. Beleeft de nieuwe manager een droomstart met een glansrijke zege op Brighton & Hove Albion? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Het Man Utd-avontuur begint nu écht: wint Ten Hag direct?
© Pro Shots

Ten Hag liet bij zijn presentatie als United-manager weten erg uit te kijken naar de strijd met het Manchester City van Pep Guardiola en het Liverpool van Jürgen Klopp. Hij hoopt voor een wisseling van de wacht te zorgen in de Engelse top. 'Zo'n tijdperk kan ook ten einde komen voordat Klopp en Guardiola vertrekken', klonk het ambitieus. Lukt het Ten Hag om in zijn debuutseizoen al de aansluiting te vinden bij de beste teams van het land? De ambities moeten zondagmiddag onderstreept worden in de thuiswedstrijd tegen middenmoter Brighton & Hove Albion. Inzetten op een zege van United kan je 1.68 keer de inleg opleveren.

The Red Devils wonnen zeven van hun laatste acht wedstrijden tegen Brighton, maar gingen in de laatste ontmoeting wel snoeihard onderuit. United is uit op revanche na de 4-0 nederlaag in Brighton van begin mei. In de drie laatste thuiswedstrijden tegen The Seagulls werd met minstens twee goals verschil gewonnen. Gaat dat nu ook weer lukken? De odd daarvoor is hoog: 2.75.

Ten Hag heeft deze zomer al zijn stempel gedrukt op de selectie. In het spoor van de voormalige Ajax-coach kwam Lisandro Martínez naar Old Trafford en Tyrell Malacia werd overgenomen van Feyenoord. De linksback maakte een uitstekende indruk in de oefenserie en begint tegen Brighton mogelijk in de basis. Bij het Engelse journaille vielen tot nu toe vooral de aanvallende kwaliteiten op van de vleugelverdediger die vorig seizoen in de Eredivisie de verdediger was met de meeste doelpogingen. Winnen en scoren tegen Brighton zou een droomdebuut betekenen. De quotering voor een goal van Malacia is 14.00.

Een andere speler die opviel in de voorbereidingsperiode is Anthony Martial. De Fransman keerde terug na een huurperiode bij Sevilla en greep zijn kans bij afwezigheid van Cristiano Ronaldo, maar raakte geblesseerd op weg naar Brighton-thuis. Ronaldo heeft volgens Ten Hag nog tijd nodig om ritme op te bouwen na later te zijn aangesloten. Tegen Brighton zal een belangrijke rol weggelegd zijn voor Marcus Rashford, als linksbuiten of misschien wel als spits. Betaalt de Engelsman het vertrouwen dat Ten Hag hem al gaf in de voorbereidingsperiode terug met een goal? De quotering voor een doelpunt van Rashford is 3.50. De odd van 3.05 voor een doelpunt van smaakmaker Bruno Fernandes is ook interessant.

Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus bij Unibet. Na een eerste weddenschap van minstens 10 euro zijn er Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's