Hertha wil Feyenoord-droom Kalou nog even uitstellen

Reacties

Hertha BSC is niet van plan om Salomon Kalou na dit seizoen transfervrij te laten vertrekken. De Duitse club hoopt het aflopende contract van de aanvaller te verlengen.

Hertha wil Feyenoord-droom Kalou nog even uitstellen

De 31-jarige Kalou was afgelopen woensdag nog belangrijk door Hertha op 1-0 te schieten in het bekerduel met Borussia Dortmund, dat na een penaltyserie verloren ging door onder meer een misser van diezelfde Kalou. 'Maar Salomon heeft super gespeeld. Kalou is in dergelijke topwedstrijden zeer waardevol voor ons. Het is geen geheim dat we hem graag willen behouden. De gesprekken lopen al', aldus technisch directeur Michael Preetz tegen Bild.

Wanneer Kalou kiest voor een langer verblijf, moet hij zijn droom om terug te keren bij Feyenoord nog even uitstellen. Eind 2016 herhaalde de Ivoriaan nog maar eens niets liever te willen dan zijn carrière afsluiten in De Kuip. 'Ik droom ervan mijn carrière bij Feyenoord te beëindigen. Die club zit in mijn hart, want daar begon alles voor mij. Door Feyenoord ben ik de speler en persoon die ik nu ben', zei hij destijds tegen Deutschen Wellen.

Feyenoord haalde Kalou begin 2003 op zeventienjarige leeftijd op bij de Ivoriaanse club ASEC Mimosas. Na een verhuurperiode bij Excelsior brak de aanvaller door bij de Nederlandse topclub. In de zomer van 2006 volgde een droomtransfer naar Chelsea. Via Lille kwam Kalou medio 2014 in Berlijn terecht. Dit seizoen was hij in elf Bundesliga-duels goed voor vijf doelpunten en drie assists.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.