Herstart in 2. Bundesliga duurt maar vier minuten voor onfortuinlijke Diekmeier

Reacties

Na ruim twee maanden zonder voetbal werd het seizoen in de 2. Bundesliga zaterdagmiddag dan eindelijk hervat. Verdediger Dennis Diekmeier bleek iets té gretig om weer te beginnen.

Herstart in 2. Bundesliga duurt maar vier minuten voor onfortuinlijke Diekmeier
© Pro Shots
Erzgebirge Aue
Erzgebirge Aue
3 - 1
Sandhausen
Sandhausen

De dertigjarige Diekmeier is de aanvoerder van SV Sandhausen, dat zaterdagmiddag op bezoek moest bij Erzgebirge Aue. Al na vier minuten zat het optreden van Diekmeier er al op. De verdediger werd na een overtreding in het strafschopgebied met een rode kaart weggestuurd en Dimitrij Nazarov opende hierna met een rake penalty de score. Met tien tegen elf bleek een comeback voor Sandhausen er niet in te zitten; Aue won uiteindelijk met 3-1.

Door de nederlaag zakt Sandhausen naar de veertiende plek in de 2. Bundesliga. De manschappen van Uwe Koschinat strijden in de laatste weken van het seizoen tegen degradatie. De volgende wedstrijd van Sandhausen is thuis tegen Jahn Regensburg, maar Diekmeier zal dit duel vanwege een schorsing moeten missen. Na wekenlang wachten op het voetbal is hij nu weer terug in de wachtkamer.

Overige uitslagen:


Za 16 mei 2020

Timo Letschert en Rick van Drongelen hervatten zondag met Hamburger SV de jacht op promotie. Voor HSV staat het uitduel met Greuther Fürth op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Meer 2. Bundesliga
Meer over 2. Bundesliga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.