Herrera: 'We speelden zoals het hoort'

Reacties

Ander Herrera had de matchwinner moeten worden bij Manchester United-Chelsea, althans dat vindt de Spanjaard zelf. De middenvelder baalt van zijn misser, maar is tevreden over de teamprestatie.

Herrera: 'We speelden zoals het hoort'

Op vijf meter van het Chelsea-doel leek Herrera de bevrijdende treffer voor United te maken, maar Thibaut Courtois voorkwam het openingsdoelpunt ternauwernood. 'Ik weet niet wat er gebeurde. Ik was al bijna aan het juichen toen ik zag dat het geen doelpunt was', zegt de onfortuinlijke middenvelder op de clubsite.

'Maar we kunnen achteraf niet klagen over onze prestatie. We waren de betere ploeg. Natuurlijk moeten we wedstrijden gaan winnen, maar vandaag speelden we zoals het hoort', aldus Herrera na het 0-0 gelijkspel. Het was de vijfde doelpuntloze remise van United in de laatste acht thuiswedstrijden. De reeks zonder zege is nog niet ten einde. De laatste overwinning dateert van 21 november.

Desondanks gelooft de veelzijdige Bask nog in de titelkansen van The Mancunians. 'In de Premier League krijg je altijd nog een kans. Tegen Chelsea hebben we in ieder geval alles gegeven. We pakken nu onze rust en gaan dan over een paar dagen het gevecht weer aan.' De ploeg van manager Louis van Gaal speelt op 2 januari thuis tegen Swansea City, de nummer zeventien van de competitie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.