Heracles Almelo neemt Vloet niet meer op in wedstrijdselectie

Reacties

Heracles Almelo neemt Rai Vloet niet langer op in de wedstrijdselectie. De 26-jarige middenvelder zal alleen nog meetrainen.

Heracles Almelo neemt Vloet niet meer op in wedstrijdselectie
© Pro Shots

'Alle betrokkenen zijn gebaat bij rust, gezien alle commotie van afgelopen week', zegt technisch directeur Tim Gilissen op de clubsite. 'Sinds het noodlottige ongeval staan de rouwgevoelens van de familie van het slachtoffer bij ons voorop. De emotionele betrokkenheid van de supporters, de sponsoren en de club is enorm. Ieder van ons hoopt dat de rust terugkeert.'

De middenvelder was in november betrokken bij een ernstig auto-ongeluk waarbij een vierjarig jongetje om het leven kwam. De politie in Noord-Holland bevestigde onlangs dat Vloet de bestuurder van het voertuig was. Eerder werd al bekend dat bij de bestuurder alcohol in het spel was.

Afgelopen weekeinde vierde Vloet als invaller zijn rentree in het Eredivisie-duel met NEC. Dat zorgde voor de nodige kritiek, bijvoorbeeld aan het adres van hoofdtrainer Frank Wormuth. Supporters van Heracles Almelo wachtten na het duel in Nijmegen zelfs de spelersbus op, waar Vloet niet in zat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Meer R. Vloet
Meer over R. Vloet
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.