Heracles Almelo beloont amateur-revelatie met contract

Reacties

Heracles Almelo en Reuven Niemeijer gaan langer met elkaar door. De middenvelder wordt door de formatie uit Overijssel met een vernieuwd contract beloond voor zijn stormachtige ontwikkeling in zijn eerste jaar als profvoetballer.

Heracles Almelo beloont amateur-revelatie met contract

Vanaf speelronde 27 miste Niemeijer geen competitiewedstrijd meer van Heracles Almelo. De 22-jarige speelde vorige maand zijn eerste volledige duel in de Eredivisie en scoorde inmiddels drie keer op het hoogste niveau. Een knappe prestatie als je bedenkt dat Niemeijer vorig seizoen nog als amateurvoetballer door het leven ging, in het shirt van Quick '20.

'Reuven ontwikkelt zich uitstekend en dit verbeterde en verlengde contract is daar de beloning van', stelt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma dan ook op de clubwebsite van Heracles Almelo. 'Het is mooi om te zien dat hij rechtstreeks vanuit de amateurs zo goed aanhaakt. Dat getuigt van een enorme wilskracht.' Niemeijer lag nog tot de zomer van 2018 vast, daar plakt de huidige nummer negen van de Eredivisie twee jaar aan vast.

Heracles Almelo doet nog volop mee in de strijd om de play-offs voor Europees voetbal. De ploeg heeft in de laatste speelronde aan één punt genoeg om zeker te zijn van deelname aan de nacompetitie. Dat punt moet wel in het hol van de leeuw gepakt worden. Heracles Almelo gaat op bezoek bij koploper Feyenoord, dat bij winst kampioen is.

VI ging eerder al langs bij Heracles Almelo en sprak toen met onder anderen Niemeijer over het duel met Feyenoord.

Heracles vreest Feyenoord niet: 'Zo'n duel is een droom'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.