Helmond Sport wil stunten met komst Beugelsdijk

Reacties

Helmond Sport hoopt Tom Beugelsdijk binnen te halen. De 31-jarige verdediger zit zonder club nadat zijn contract bij Sparta Rotterdam afliep en geniet interesse van meerdere clubs. Helmond hoopt Beugelsdijk te overtuigen met de ambitieuze plannen van de club.

Helmond Sport wil stunten met komst Beugelsdijk
© Pro Shots

Dankzij een financiële injectie van voorzitter Philippe van Esch is er deze zomer meer mogelijk bij Helmond Sport, dat de ambitie heeft om in het seizoen 2024/25 serieus mee te doen om promotie naar de Eredivisie. De club trok onder anderen Elmo Lieftink, Bram van Vlerken en Daniël Breedijk aan.

Helmond Sport zoekt nog naar een centrale verdediger, waarbij Beugelsdijk op de lijst staat. De concurrentie is groot. Verschillende clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie hebben ook interesse in de 31-jarige routinier. Mocht Helmond Sport erin slagen om Beugelsdijk binnen te halen, zorgt de Brabantse club voor een stunt op de transfermarkt.

Schorsing
Waar Beugelsdijk zijn carrière ook vervolgt, de verdediger zal in Nederland eerst een schorsing moeten uitzitten. Beugelsdijk kreeg woensdag een schorsing van vijf wedstrijden, waarvan twee voorwaardelijk, voor het online gokken op Eredivisie-wedstrijden. Onderzoek naar Beugelsdijk leverde overigens geen aanwijzing op voor matchfixing.

Lees op VI PRO meer over de plannen van Helmond Sport:

Bekijk hier al onze video's
Meer Helmond Sport
Meer over Helmond Sport
Meer T. Beugelsdijk
Meer over T. Beugelsdijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.