Beugelsdijk kiest voor Tweede Divisie en hereniging met Immers

Reacties

Tom Beugelsdijk (33) maakt het seizoen in principe af bij SVV Scheveningen. Dat nieuws meldt de deelnemer aan de Tweede Divisie dinsdagavond via de officiële kanalen.

Beugelsdijk kiest voor Tweede Divisie en hereniging met Immers
© Pro Shots

In principe, want als zich een profclub meldt tussen nu en de laatste balomwentelingen van de lopende voetbaljaargang, heeft de centrumverdediger de mogelijkheid om op die aanbieding in te gaan. Deze verbintenis is het gevolg van een langere samenwerking: Beugelsdijk hield dit seizoen zijn conditie op peil bij de Schollenkoppen, in de hoop op een nieuw profcontract. Dat kwam niet, waarop Beugelsdijk nu koos voor de nummer veertien van het derde niveau van Nederland. Het contract is mede mogelijk gemaakt door een extra inspanning van de sponsoren van de club.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Beugelsdijk is uiteraard blij. 'Voor de winterstop heb ik een paar maanden mijn conditie op peil mogen houden bij Noordwijk en ik ben die club, de staf en de spelers daar eeuwig dankbaar voor, maar logistiek was het erg lastig om dat vol te houden in deze levensfase', reageert de verdediger op de clubwebsite van Scheveningen. Op Sportpark Houtrust gaat hij samenspelen met onder meer Lex Immers, zijn oude vriend van ADO Den Haag.

Beugelsdijk gaat werken onder John Blok, de trainer van de club. Die is blij met zijn versterking. 'De komst van Tom is voor ons een buitenkans. We hebben elkaar al eerder gesproken, maar toen was een overstap nog niet aan de orde. Nu deed zich opnieuw een kans voor en ben ik blij dat het met hulp van onze trouwe sponsoren mogelijk is gemaakt. De eerste seizoenshelft was oké, maar helemaal tevreden zijn we nog niet. Met minder tegendoelpunten hadden we wat hoger op de ranglijst kunnen, willen en moeten staan.'

Beugelsdijk kende een carrière langs verschillende clubs: de Hagenees passeerde langs ADO Den Haag, FC Dordrecht, FSV Frankfurt, andermaal ADO, Sparta Rotterdam en als laatste Helmond Sport. Op De Braak vertrok hij in juni vorig jaar.

Tweede Divisie

Stand Tweede Divisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
12
ADO '20
30
11
4
15
38-48
-10
37
13
Rijnsburgse Boys
30
10
6
14
41-50
-9
36
14
Noordwijk
30
6
13
11
35-46
-11
31
15
Scheveningen
30
6
10
14
38-56
-18
28
16
Excelsior Maassluis
30
6
7
17
35-57
-22
25
* Actueel tot en met 22 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Scheveningen
Meer over Scheveningen
Meer Tweede Divisie
Meer over Tweede Divisie
Meer T. Beugelsdijk
Meer over T. Beugelsdijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.