Heldere taal van Memphis na matige start Lyon

Reacties

De Franse clubs zijn niet goed begonnen aan de Champions League-campagne. Lille verloor op bezoek bij Ajax, Olympique Lyon kon in eigen huis niet afrekenen met Zenit Sint-Petersburg. De 1-1 in Frankrijk is niet direct een heel slecht resultaat, maar het spel van Lyon was niet denderend.

Heldere taal van Memphis na matige start Lyon

Memphis Depay voorkwam met een benutte penalty erger voor Lyon, maar via Twitter liet hij zijn fans weten dat hij niet tevreden was. 'Ik ben blij met mijn doelpunt, maar we moeten het beter doen als team. Dit is niet goed genoeg.' L'Équipe was ook keihard in zijn oordeel, de Franse sportkrant gaf Memphis een vier voor zijn optreden tegen de Russen.

Sylvinho, bij Lyon bezig aan zijn eerste klus als hoofdtrainer, vroeg na de wedstrijd om de steun van de fans. 'Ik heb een jong team dat waardering nodig heeft van de fans en de technische staf. Ik denk dat we vanwege de stress slecht begonnen zijn, maar deze wedstrijd hadden we ook zeker kunnen winnen.'

Lyon zal de klap van het gelijkspel in Europa snel moeten verwerken, want zondag staat de volgende belangrijke wedstrijd alweer op het programma. In eigen huis is Paris Saint-Germain de tegenstander. Lyon is niet goed begonnen aan het seizoen in de Ligue 1 en staat momenteel al vier punten achter op de koploper. Een nederlaag in de topper betekent dat de achterstand op de titelfavoriet al erg groot is na slechts zes duels.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep G UEFA Champions League 2019/2020

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
RB Leipzig
6
3
2
1
10-8
+2
11
2
Olympique Lyonnais
6
2
2
2
9-8
+1
8
3
Benfica
6
2
1
3
10-11
-1
7
4
Zenit Sint-Petersburg
6
2
1
3
7-9
-2
7
* Actueel tot en met 29 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer M. Depay
Meer over M. Depay
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.