'Heethoofden' Gordon en Trippier lachen op Instagram om eerdere confrontatie

Reacties
'Heethoofden' Gordon en Trippier lachen op Instagram om eerdere confrontatie
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Anthony Gordon heeft van zijn nieuwe teamgenoot Kieran Trippier een warm (digitaal) welkom gekregen bij Newcastle United. De linksbuiten verruilde vorige week Everton voor Newcastle en de transfer riep bij Trippier herinneringen op aan een vorige ontmoeting met Gordon.

Op Instagram plaatste de 32-jarige verdediger een filmpje waarop hij al ruziënd met Gordon te zien is. De nieuwste aanwinst van Newcastle wordt later in het fragment ook belaagd door andere spelers van The Magpies. 'Here we go. Welcome bro', zegt Trippier met een lachende emoticon daarachter op Instagram. Gordon kon de post van zijn voormalige rivaal wel waarderen en reageerde in een comment: 'Thanks lad.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Newcastle speelt dinsdagavond de return van de halve finale in de League Cup tegen Southampton. De heenwedstrijd in St. Mary's Stadium won Newcastle dankzij een doelpunt van Joelinton. De andere halve finale gaat tussen Manchester United en Nottingham Forest. In de Premier League bezet Newcastle de derde plaats. Het gat met koploper Arsenal is elf punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.