Heerlijke oefenclash: wereldsterren van Engeland en Brazilië treffen elkaar

ADVERTORIAL - Daags na de oefeninterland tussen Oranje en Schotland zijn Engeland en Brazilië aan de beurt. De nummers drie en vijf van de FIFA-ranking treffen elkaar op het iconische Wembley voor een oefenduel. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Heerlijke oefenclash: wereldsterren van Engeland en Brazilië treffen elkaar
© Pro Shots
Engeland
Engeland
0 - 1
Brazilië
Brazilië

Voor zowel Engeland als Brazilië is het komende zomer weer eens tijd voor het continentale toernooi dat eens in de vier jaar wordt gegeven. The Three Lions nemen deel aan het EK, terwijl de Seleção gaat proberen de Copa América in de wacht te slepen. Om de balans op te maken, oefenen de twee landen nu tegen elkaar.

Vooral in aanvallend opzicht hebben zowel Engeland als Brazilië grote wereldsterren rondlopen. Helaas voor Engeland heeft Bukayo Saka het trainingskamp wegens een blessure verlaten en is Harry Kane vanwege fysieke klachten vanavond ook niet inzetbaar, maar gelukkig voor Gareth Southgate heeft hij met spelers als Phil Foden, Marcus Rashford, Ollie Watkins en Ivan Toney nog sterke opties.

Ook in Brazilië mogen ze niet klagen over de beschikbare aanvallers. Zo zijn bijvoorbeeld Vinícius Júnior, Raphinha, Rodrygo en Richarlison geselecteerd, maar ook talenten Endrick en Savio. Naar verwachting zullen Vinícius, Richarlison en Rodrygo starten tegen Engeland, zo komt naar voren in Braziliaanse media.

Odds voor doelpuntenmakers

- Ollie Watkins: 3.10
- Jude Bellingham: 4.10
- Phil Foden: 4.60

- Richarlison: 4.00
- Vinícius Júnior: 4.20
- Rodrygo: 4.50

Unibet heeft een aantal weddenschappen in petto rondom het duel tussen Engeland en Brazilië. Zo staat er een odd van 1.89 voor wanneer beide teams tot scoren komen en is er een verhoogde odd in het leven geroepen. Voor een goal van zowel Bellingham als Richarlison, die furore maakten op het afgelopen WK, staat een odd van 18.50.

Overige gebooste odds

- Brazilië wint en Richarlison scoort: 9.50
- Correcte score, 2-0: 10.25
- Jude Bellingham en Richarlison scoren allebei: 18.50

Klik hier om één van de weddenschappen te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's