Heerenveen ontvangt gewenste miljoenen voor Zeneli

Reacties

Arber Zeneli heeft donderdag tegen Ajax zijn laatste minuten voor SC Heerenveen gespeeld. De aanvaller gaat zijn kunsten vertonen in Reims.

Heerenveen ontvangt gewenste miljoenen voor Zeneli

Stade Reims meldde zich vorige week in Friesland en had een akkoord bereikt over een transfersom. Het was daarna aan Zeneli om ook tot een vergelijk te komen met de Ligue 1-club. De aanvaller, die donderdag tegen Ajax nog speelde, kwam zaterdag rond met de Franse club over een contract.

Met de verkoop van Zeneli dicht SC Heerenveen een groot deel van het miljoenentekort in de begroting over het huidige seizoen. De Friezen ontvangen circa vier miljoen euro voor de Kosovaar, die in totaal precies honderd officiële duels speelde voor Heerenveen. Dit seizoen was de aanvaller met negen beslissende passes de assistkoning van de Eredivisie.

Zeneli is de vierde speler die deze maand vertrekt bij de nummer tien van de Eredivisie. Eerder zwaaiden de Friezen al Dave Bulthuis (Ulsan Hyundai), Marco Rojas (SönderjyskE) en Nicolai Naess (Sarpsborg) uit.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer A. Zeneli
Meer over A. Zeneli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.