Hazard bevestigt vermoedens: 'Ik denk dat dit mijn afscheid is geweest'

Reacties

Eden Hazard lijkt in stijl afscheid te hebben genomen van Chelsea. De Belg schitterde woensdagavond in de gewonnen Europa League-finale tegen Arsenal (4-1) en gaf na afloop aan dat hij de club waarschijnlijk verlaat.

Hazard bevestigt vermoedens: 'Ik denk dat dit mijn afscheid is geweest'

Hazard wordt al tijden in verband gebracht met Real Madrid. Mogelijk maakt hij na het weekend zijn toptransfer naar De Koninklijke in orde. Direct na de wedstrijd tegen Arsenal kreeg Hazard de vraag voorgelegd of dit zijn laatste wedstrijd was in het blauwe shirt.

'Ik denk dat dit mijn afscheid is geweest, ja', reageerde hij bij BT Sport. 'We hakken binnen enkele dagen de knoop door, voor nu was mijn enige doel om deze finale te winnen. Ik heb mijn keuze al gemaakt en nu zijn de beide clubs aan zet', aldus Hazard.

'Ik denk dat dit het was, maar in de voetballerij weet je zoiets eigenlijk nooit zeker. Ik droomde er ooit van om in de Premier League te spelen en dat is me gelukt, bij één van de allergrootste clubs. Misschien is het nu dan tijd voor een nieuwe uitdaging', sprak de Belg.

Tegen Arsenal was hij goed voor twee doelpunten (waarvan één strafschop) en een assist. 'Het was een goede wedstrijd', vond de aanvaller. 'Ik denk dat beide ploegen voor rust wat last hadden van de zenuwen. Het blijft toch een finale.'

'Maar toen Olivier (Giroud, red.) scoorde, brak er een geweldige avond aan. We speelden erg goed en controleerden de wedstrijd. Ik ben blij dat we deze prijs hebben gepakt met deze jongens. In de rust zei de trainer al dat we moesten doorgaan op de ingeslagen weg en dat hebben we gedaan.'

'Ook in zijn afscheidswedstrijd haalt Hazard een hoog rendement'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer E. Hazard
Meer over E. Hazard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.