Hattrick Aubameyang, prachtassist Ødegaard bij Arsenal-rentree

Reacties

Arsenal-aanvaller Pierre-Emerick Aubameyang heeft zijn eerste doelpunten van het seizoen te pakken. In het League Cup-duel met West Bromwich Albion maakte hij drie doelpunten en gaf hij een assist. Martin Ødegaard maakte zijn rentree voor de club uit Londen en leverde direct een prachtassist.

Hattrick Aubameyang, prachtassist Ødegaard bij Arsenal-rentree
© Pro Shots
West Bromwich Albion
West Bromwich Albion
0 - 6
Arsenal
Arsenal

Aubameyang viel afgelopen weekend tegen Chelsea alleen in, hij kwam terug van een coronabesmetting, Ødegaard was toen nog niet speelgerechtigd. De overwinning in het bekertoernooi komt voor de club uit Londen op een fijn moment. De eerste twee competitiewedstrijden gingen allebei met 2-0 verloren tegen respectievelijk Brentford en Chelsea.

Rebounds
In het uitduel bij de Championship-club begon de ploeg van Mikel Arteta met aankoop Aaron Ramsdale op doel. Aubameyang kon zijn eerste doelpunt maken na ongeveer een kwartier. Bukayo Sako slalomde zich met kunst- en vliegwerk door de verdediging heen en schoot op doel. Alex Palmer redde, maar de rebound was voor Auba. Ook zijn tweede goal was een koud kunstje. Een bal op de paal belandde voor zijn voeten, waarna hij kon binnenschieten: 0-2.

Bij de derde goal leek de spits uit Gabon al op weg naar zijn hattrick, maar schoot hij de bal tegen Palmer aan. Met een uiterste krachtsinspanning kwam de bal toch nog via Aubameyang bij Nicolas Pépé. Hij faalde niet en besliste het duel nog voor rust.

Hakje
Martin Ødegaard liet zich daarna van zijn beste kant zien. De Noor, die deze zomer definitief overkwam van Real Madrid, gaf met een hakje de bal mee aan Bukayo Saka. De Engels international rondde koel af: 0-4. De mooiste goal van de avond had Aubameyang voor het laatst bewaard. De aanvaller krulde de bal vanaf de linkerkant van het strafschopgebied met zijn rechterbeen hoog in het doel. 

Invaller Alexandre Lacazette had daarna slechts twee minuten nodig om te scoren en de eindstand op 0-6 te bepalen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Overige uitslagen


Wo 25 aug. 2021

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.