Hartman: 'We gaan onszelf weer laten zien op het mooiste podium'

Reacties

Quilindschy Hartman leeft met vertrouwen toe naar de uitwedstrijd van Feyenoord tegen Atlético Madrid. De linksback gooide zaterdag tegen Go Ahead Eagles hoge ogen met de mooiste assist van de wedstrijd.

Hartman: 'We gaan onszelf weer laten zien op het mooiste podium'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 1
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

Hartman speelde een grote rol bij de 2-0 van Calvin Stengs, het doelpunt dat Feyenoord lucht gaf op weg naar de Champions League-week. De lage voorzet van de vleugelverdediger was volmaakt. De snelheid en richting waren perfect, de inlopende Stengs profiteerde daar van door de niet te missen kans te benutten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bij ESPN zag Hartman de beelden van dat doelpunt terug. Hij blikte terug: 'Ik weet dat hij in die ruimte gaat komen. Niet alleen hij, Santi is daar ook vaak. Ik weet dat hij gaat komen en dat doet hij goed. Het gebeurt ook steeds vaker met andere spelers. Ik speelde die bal een beetje op intuïtie de ruimte in. Ik zag een rood-wit shirt en dan is het: voorslingeren.'

Stengs knikte direct instemmend toen hem voor de camera werd voorgelegd dat hij aan zijn zwakke punten heeft gewerkt. 'Goals, gretigheid…', liet hij blijken door te hebben waar op gedoeld werd. 'Ik denk dat ik op de goede weg ben. Ik had al het gevoel dat Quilindschy voor zou geven en hij zag me goed. Hij heeft een goede trap en ik weet dat hij hem zo kan geven', aldus Stengs, die complimenten kreeg van analist Karim El Ahmadi. Volgens de oud-middenvelder is Feyenoord met de aanwinst in het team nog makkelijker gaan voetballen. 'Ze zijn in de kleine ruimte beter geworden, veel driehoekjes en een-tweetjes lopen via hem', klonk het.

Avond in Madrid
De technische kwaliteiten van Stengs zullen woensdag ook belangrijk zijn om overeind te blijven op bezoek bij Atlético Madrid. Na zes overwinningen op rij heeft Feyenoord in ieder geval reden om met veel vertrouwen het veld op te stappen in de Spaanse hoofdstad. Hartman kan niet wachten op de volgende Champions League-avond: 'Het gevoel is goed. We gaan onszelf daar weer laten zien, op het mooiste podium.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.