Hamburger SV slaat slag met komst Halilovic

Reacties

Met Alen Halilovic heeft de Bundesliga er een attractie bij. Hamburger SV neemt de twintigjarige middenvelder uit Kroatië over van Barcelona, zo meldt de Catalaanse club.

Hamburger SV slaat slag met komst Halilovic

Barcelona incasseert vijf miljoen euro voor Halilovic. De Catalanen bedongen wel een 'terugkoopclausule'. Tot medio 2018 kan Barcelona de spelmaker voor tien miljoen euro weer van Hamburger SV overnemen. Ook hebben de Catalanen het recht er een stokje voor te steken als de Duitse club de Kroaat van de hand wil doen.

Afgelopen jaar was Hamburger SV nog in de race om Halilovic te huren. Destijds ketste een deal volgens de Noord-Duitse club af omdat Barcelona eiste dat de spelmaker een bepaald aantal duels in actie zou komen. Uiteindelijk bracht Halilovic het voorbije seizoen op huurbasis door bij Sporting Gijón, waarvoor hij bijna alles speelde. Het bleek niet genoeg voor een plaats in de Kroatische EK-selectie.

Barcelona nam Halilovic in de zomer van 2014 over van Dinamo Zagreb. Bij de Kroatische club debuteerde hij in 2012 op zestienjarige leeftijd, een clubrecord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.