Barcelona legt talenten Munir en Samper langer vast

Reacties

Barcelona heeft de contracten met Munir El Haddadi en Sergi Samper verlengd. De nieuwe verbintenissen van de twee talenten lopen tot medio 2019.

Barcelona legt talenten Munir en Samper langer vast

De twintigjarige Munir is een vast onderdeel van de selectie van trainer Luis Enrique. De Spaanse aanvaller kwam 42 keer in actie voor de hoofdmacht van de Catalanen en kwam in die duels tot negen goals en tien assists. Kort na zijn doorbraak maakte de jonge dribbelaar in september 2014 zijn interlanddebuut in een EK-kwalificatieduel met Macedonië.

De 21-jarige Samper wacht nog op zijn doorbraak in het eerste van Barça. De defensieve middenvelder staat al jaren te boek als een van de grootste talenten van de Spaanse landskampioen, maar moet onder anderen Sergio Busquets en Sergi Roberto voor zich dulden.

Met de nieuwe contracten heeft Barcelona ook zijn onderhandelingspositie versterkt. In de verbintenis van Samper is een ontsnappingsclausule van vijftig miljoen euro opgenomen, terwijl clubs zestig miljoen euro op tafel moeten leggen om Munir los te weken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.