Haller komt met positieve update vanuit het ziekenhuis: 'Een nieuwe stap'

Reacties

De tweede operatie van Sébastien Haller is succesvol verlopen. Dat laat de 28-jarige Franse Ivoriaan donderdag weten via zijn sociale kanalen.

Haller komt met positieve update vanuit het ziekenhuis: 'Een nieuwe stap'
© Pro Shots

Bij Haller werd in juli teelbalkanker geconstateerd. De aanvaller, op dat moment net overgestapt van Ajax naar Borussia Dortmund, ging diezelfde maand nog onder het mes. Onlangs liet Haller weten opnieuw geopereerd te moeten worden. 'We wisten dat het na de chemotherapie verschillende kanten op kon gaan. Ik moet een operatie ondergaan om deze tumor, die mij van het voetbalveld houdt, voorgoed te verwijderen.'

Die operatie is inmiddels achter de rug. 'Een nieuwe stap in mijn revalidatie', schrijft Haller. 'Operatie nummer twee is goed gegaan! Heel erg bedankt aan het medische team voor de dagelijkse hulp. Ik haat het om te beginnen met het vervolg', sluit de spits af met een knipoog.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer S. Haller
Meer over S. Haller
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.