Akelig nieuws voor Haller: nieuwe operatie noodzakelijk

Reacties

Sébastien Haller moet opnieuw een operatie ondergaan in zijn revalidatie. Voor de 28-jarige Fransman met Ivoriaanse roots is het een flinke klap, maar ook die ondergaat hij strijdbaar.

Akelig nieuws voor Haller: nieuwe operatie noodzakelijk
© Pro Shots

In juli werd er teelbalkanker geconstateerd bij Haller. Dat nieuws kwam als een mokerslag aan bij de spits, die net van Ajax naar Borussia Dortmund was getransfereerd en in Duitsland een leven wilde gaan opbouwen. In plaats daarvan kwam alles even stil te staan: op 21 juli ging Haller onder het mes, daarna begon een lange revalidatie.

De laatste maanden leek het steeds beter te gaan met de spits. Vorige maand, op 11 oktober, sprak hij nog hoopvolle woorden. Hij durfde zelfs al na te denken over een rentree, zo vertelde hij in gesprek met de UEFA. ' 'Ik heb een tijdschema in mijn hoofd. Als ik het geluk heb niet geopereerd te hoeven worden, dan kan het zeer snel gaan.'

Dat geluk blijkt Haller nu toch niet te hebben. Op zijn Instagram-pagina vertelt de spits dat hij opnieuw onder het mes moet. Het is ongetwijfeld een harde klap, maar hij toont zich strijdbaar: 'We wisten dat het na de chemotherapie verschillende kanten op kon gaan. Ik wil op deze manier laten weten dat de strijd nog niet over is voor mij. Ik moet een operatie ondergaan om deze tumor, die mij van het voetbalveld houdt, voorgoed te verwijderen', laat hij weten.

'Ik wil jullie allemaal bedanken voor de steunbetuigingen en de kracht die jullie me geven in deze beproeving', sluit Haller af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer S. Haller
Meer over S. Haller
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.