Haller bedankt Dortmund-supporters in videoboodschap

Reacties

Sébastien Haller heeft daags na de bekendmaking van nog meer slecht nieuws van zich laten horen. De getroffen spits heeft de supporters van Borussia Dortmund bedankt voor de steun in deze moeilijke tijd.

Haller bedankt Dortmund-supporters in videoboodschap
© Pro Shots

Dortmund deelde zondag op de Open Dag een speciale video met de fans. Haller richtte zich voor de camera tot de supporters van zijn nieuwe club en zei: 'Zoals jullie weten kan ik er vandaag niet bij zijn, maar ik waardeer de steun die ik krijg van jullie enorm. Ik kijk er naar uit om voor jullie en Die Gelbe Wand te kunnen gaan spelen. Laten we hopen op een goede start van het seizoen. Ik zal het volgen. Ik wens jullie het beste.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Duitse topclub maakte zaterdag verdere onderzoeksresultaten bekend. De tumor die in de teelbal van de 28-jarige aanvaller is gevonden, blijkt kwaadaardig te zijn. Haller moet chemotherapie ondergaan en zal de komende maanden niet in actie komen. Hij werd eerder deze week al geopereerd. In de komende periode zal geen verdere informatie over zijn medische toestand gedeeld worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.