Dortmund-directeur deelt positief bericht: Haller succesvol geopereerd

Reacties

Sébastien Haller heeft met succes een operatie ondergaan, meldt Borussia Dortmund woensdagmiddag. Bij de Ivoriaans international, die Ajax deze zomer verliet voor Dortmund, werd onlangs een tumor in zijn teelbal ontdekt.

Dortmund-directeur deelt positief bericht: Haller succesvol geopereerd

'Ik kan vandaag gelukkig vertellen dat de operatie goed is verlopen en dat Sébastien op de goede weg is', zegt Sebastian Kehl, technisch directeur bij Dortmund, via de clubsite van BVB. 'Sébastien was stabiel en ongelofelijk positief.'

Kehl geeft aan dat Haller nog een lange weg te gaan heeft tot zijn debuut voor Dortmund. 'We zullen hem zeker een paar maanden moeten missen', aldus de voormalig Duits international. 'Zodra we specifieker kunnen zijn (over de hersteltijd, red.), zullen we daarover communiceren.'

'Sébastien heeft tegen zijn ploeggenoten gezegd: "Doe jullie werk en geef alles. Zorg ervoor dat als ik terugkeer dat we nog helemaal meedoen in de titelrace". Dat zullen de jongens doen', vertelde Kehl. Dortmund start het nieuwe seizoen vrijdag met een DFB Pokal-wedstrijd tegen 1860 München. De Bundesliga begint op 6 augustus met een thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen.

Haller gaf vorige week donderdag al een update vanuit het ziekenhuis. 'Ik wil Borussia Dortmund en de medische staf bedanken voor hun uitzonderlijke werk. Ook aan de verpleegafdeling in het ziekenhuis is mijn dank groot vanwege hun steun en vriendelijkheid', schreef de ex-Ajacied in een post op Instagram.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.