Haller wacht zware weg: voorlopig geen voetbal door kwaadaardige tumor

Reacties

Borussia Dortmund heeft bekendgemaakt dat Sébastien Haller in de komende maanden nog niet in actie komt. Bij verdere onderzoeken is aan het licht gekomen dat de spits te maken heeft met een kwaadaardige tumor.

Haller wacht zware weg: voorlopig geen voetbal door kwaadaardige tumor
© Pro Shots

Dortmund meldt dat Haller chemotherapie moet ondergaan. Sportief directeur Sebastian Kehl zegt over de situatie van de 28-jarige spits: 'Sébastien krijgt de best mogelijke behandeling en hij heeft een erg goede kans op herstel. We wensen hem en zijn familie veel kracht en optimisme toe. Wij denken aan hem in deze moeilijke tijd.'

BVB vraagt de media en supporters om begrip. De club zal verder in de komende maanden geen medische informatie over Haller delen. De Ivoriaans international onderging eerder deze week al een operatie nadat een tumor in zijn teelbal was aangetroffen.

Haller is bezig aan zijn beginperiode bij Dortmund. De aanvaller verliet Ajax na anderhalf jaar om terug te keren naar de Bundesliga, waar hij al succesvol was bij Eintracht Frankfurt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.