Hake vindt Gutiérrez weer goed genoeg voor een basisplaats

Reacties

Felipe Gutiérrez keert vrijdag na vier weken terug in de basis van FC Twente. Robbert Schilder maakt op zijn beurt weer deel uit van de selectie voor het duel met Vitesse.

Hake vindt Gutiérrez weer goed genoeg voor een basisplaats

'Na een heel matige periode hebben wij de laatste twee wedstrijden iets positiefs neergezet en dat willen we een goed vervolg geven', zegt de Twentse trainer René Hake op de clubsite. Vrijdag (20.00 uur) sluit de nummer zestien in de Eredivisie de heenronde af met een uitwedstrijd tegen Vitesse. 'Een wedstrijd waarin we niet de favoriet zijn', beseft hij.

Opsteker voor de Tukkers is dat Gutiérrez weer klaar is voor een basisplaats. 'Felipe is een speler die in normale doen altijd speelt, alleen afgelopen wedstrijden is dat even niet geweest. Hij is heel professioneel met de situatie omgegaan, heeft zich op de trainingen goed laten zien en heeft op eigen verzoek ook zijn wedstrijden met Jong FC Twente gespeeld', schetst Hake de stand van zaken rond de Chileen.

Robbert Schilder is na een blessure aan zijn bilspier weer fit genoeg om deel uit te maken van de A-selectie. 'Robbert heeft maandag weer gespeeld en dat ging goed', doelt Hake op zijn optreden bij de beloften. Schilder kwam op 18 oktober voor het laatst in actie, toen hij binnen een halfuur uitviel in de gewonnen wedstrijd tegen NEC (1-0).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.