Hake hoopt op meer gif bij bescheiden FC Twente

Reacties

Volgens trainer René Hake heeft FC Twente zondag volledig verdiend en kansloos verloren bij Feyenoord. Na de 2-0 overwinning van de Rotterdammers oordeelde de coach van de Tukkers dat zijn ploeg simpelweg een maatje te klein was.

Hake hoopt op meer gif bij bescheiden FC Twente

Pas in de zeventigste minuut noteerde Twente het eerste schot op doel in De Kuip. 'Dat zegt misschien wel wat', beaamde Hake. 'Kansloos. Er valt niets op af te dingen', zo omschreef hij de nederlaag in gesprek met de NOS. 'Wij kunnen nog niet meevoetballen met dit soort goede ploegen. Feyenoord heeft de nodige ervaring en kwaliteit en dwingt daarmee ook fouten bij ons af. Wij moeten in dit soort duels dan de schade beperken en er proberen voetballend uit te komen. In dat laatste zijn we nog niet dreigend genoeg. Na rust ging het een stuk minder, toen had Feyenoord het al vroeg kunnen beslissen en meer kunnen scoren.'

Hake hoopt bij het nog puntloze Twente vooral meer strijdlust te gaan ontwaren in de komende weken. 'We mogen nog wel wat meer van ons afbijten. Er zitten wat bescheiden Tukkers bij, dat gif moet er zeker bij', besluit Hake, die zondag liet weten nog steeds uit te gaan van een vertrek van Hakim Ziyech en te hopen op een of diverse nieuwelingen om dat op te vangen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.