Gudelj haalt gelijk met droomtransfer naar Sevilla

Reacties

Nemanja Gudelj vervolgt zijn carrière bij Sevilla in de Primera División. De Spaanse subtopper neemt de middenvelder per direct over van Guangzhou Evergrande.

Gudelj haalt gelijk met droomtransfer naar Sevilla

Zo is Gudelj er via een omweg dan toch in geslaagd de top te bereiken. De Serviër koos na zijn doorbraak bij NAC Breda voor een transfer naar AZ en verdiende daar een overstap naar Ajax. In Amsterdam slaagde hij niet helemaal, waarop hij verrassend koos voor een lucratief contract in China.

De 27-jarige Gudelj verruilde in China Tianjin Teda al snel voor grootmacht Guangzhou Evergrande, maar werd bij die club geen succes. Vorig seizoen maakte de controlerende middenvelder op huurbasis bij het Sporting Portugal van trainer Marcel Keizer wél een sterke indruk en dat levert hem nu een transfer naar Spanje op.

Voor Sevilla is Gudelj alweer de elfde aanwinst deze zomer. De bedrijvige technisch directeur Monchi haalde eerder Julen Koundé, Diego Carlos, Munas Dabbur, Lucas Ocampos, Joan Jordán, Luuk de Jong, Olivér Torres, Fernando, Yan Brice en Sergio Reguilón (gehuurd) naar de club. Voor Gudelj hoeft hij geen afkoopsom over te maken, de middenvelder liet zijn contract in China ontbinden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sevilla
Meer over Sevilla
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.