Gudde wil binnen een maand de nieuwe bondscoach presenteren

Reacties

Over maximaal een maand wordt bekend wie de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal is. Volgens de directeur betaald voetbal van de KNVB, Eric Gudde, komt er in de derde week van februari meer duidelijkheid.

Gudde wil binnen een maand de nieuwe bondscoach presenteren

Gudde werd in november aangesteld in zijn nieuwe functie bij de Nederlandse voetbalbond. Destijds kondigde hij aan dat hij eerst een technisch directeur wilde aanstellen en hierna pas de bondscoach. In die volgorde kan nu eventueel verandering komen.

'Idealiter loopt het gelijk op', verklaarde Gudde. 'Ik kan dat nu niet inschatten. De eerstkomende interland is 23 maart tegen Engeland. Een maand voor dat duel moeten we een bondscoach hebben. Ik heb aan het begin gezegd dat ik er honderd dagen voor uittrek. Dat is nog steeds zo.'

Gudde was woensdagmiddag aanwezig bij de loting van de Nations League in Lausanne en zag dat Nederland werd ingedeeld in een poule met Frankrijk en Duitsland. Ook werd er woensdagmiddag bekend dat Oranje op zoek moet naar een andere sparringpartner, aangezien het duel met Spanje van de baan is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.