Gudde en Mourinho complimenteren Feyenoord-supporters

Reacties

Feyenoord is zeer gelukkig met het optreden van zijn supporters rond het Europa League-duel met Manchester United. 'Ze hebben zich ware ambassadeurs van Feyenoord en Rotterdam getoond', aldus algemeen directeur Eric Gudde.

Gudde en Mourinho complimenteren Feyenoord-supporters

In februari 2015 ging het mis toen een groep Feyenoord-aanhangers zich rond de Europa League-wedstrijd tegen AS Roma misdroeg in Rome. De UEFA hield de fans van de Rotterdammers donderdag dan ook extra in de gaten, vertelt Gudde. 'De club en het legioen lagen rond dit duel nadrukkelijk onder een vergrootglas. Onze supporters hebben zich gelukkig van hun beste kant laten zien en zich in Manchester ware ambassadeurs van Feyenoord en Rotterdam getoond. Dat verdient een groot compliment', zegt de algemeen directeur op de clubsite.

Mourinho
Gudde is de supporters dankbaar en had gehoopt dat Feyenoord op het veld iets terug had kunnen doen. 'Ook Manchester United en de plaatselijke politie hadden niets dan lof voor de circa zevenduizend met Feyenoord meegereisde supporters', meldt de club. Trainer Giovanni van Bronckhorst vertelde dat ook United-manager José Mourinho complimenten over had voor de steun van het legioen.

Het duel op Old Trafford eindigde in een pijnlijke 4-0 nederlaag. Gudde hoopt dat de ploeg van Van Bronckhorst zich op 8 december kan revancheren in Rotterdam. 'Voor de selectie, de club maar zeker ook voor deze supporters hoop ik dat we over twee weken in De Kuip tegen Fenerbahçe overwintering in de Europa League kunnen afdwingen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.