Guardiola wil geen bierpullen, lekker voedingsadvies

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Guardiola wil geen bierpullen, lekker voedingsadvies

'De bierglazen zijn te groot voor mij. Na drie minuten is het bier niet meer koud. En als dat het geval is, dan is dat niet goed'
• Bayern München-trainer Josep Guardiola spreekt over zijn problemen op weg naar de beroemde oktoberfeesten.

• Vrouwen met een officiële functie binnen het voetbal kunnen altijd rekenen op extra aandacht. Eva Carneiro (Chelsea) is daarvan een goed voorbeeld. In Brazilië zorgt Rossana Torales voor gefronste wenkbrauwen. Ze heeft er allerminst moeite mee zich te laten zien. Via Instagram krijgen we een aardig beeld van deze voedingsadviseur van het Braziliaanse Boavista, die overigens ook aan fitnesswedstrijden meedoet.

 'Misschien was hij door iemand ingehuurd om reclame te maken voor het WK rugby.'
• Chelsea-manager José Mourinho kon nog wel lachen na de gemiste strafschop van Eden Hazard tegen Maccabi Tel Aviv. Bovendien deelde hij daarna nog een sneer uit richting de Engelse arbiters: 'We hoeven ons ook geen zorgen te maken, omdat we in de Premier League toch weinig kans krijgen om penalty's te nemen.'

Zaterdag staat de Londense derby tussen Chelsea en Arsenal op het programma. Een ontmoeting tussen José Mourinho en Arsène Wenger. Op het voetbalveld stonden beide managers tal van keren tegenover elkaar, maar getuige dit filmpje zien de Portugees en de Fransman elkaar ook regelmatig achter de schermen.

• Real Madrid verwelkomde deze week Osama Abdul Mohsen, de vluchteling die in Hongarije door een cameravrouw onderuit werd geschopt. Samen met zijn zoons keek de Syriër zijn ogen uit in het Santiago Bernabéu.

‘Ik zal nooit slechte woorden spreken over Real Madrid of voorzitter Florentino Pérez.’
Iker Casillas verruilde afgelopen zomer Real Madrid voor FC Porto. De Spanjaard speelde tot 2015 zijn gehele loopbaan in de Spaanse hoofdstad en het vertrek deed hem dan ook pijn. Toch hield hij zijn lippen op elkaar. In gesprek met El Mundo Deportivo liet hij weten niets te hebben gezegd, omdat hij de club niet wilde schaden. In de media werden namelijk verschillende negatieve verhalen gepubliceerd, maar omdat hier niets van waar was, besloot de doelman niet te reageren.

• Op 25 november staat de wedstrijd tussen Malmö FF en Paris Saint-Germain op het programma. Kortom: Zlatan Ibrahimovic keert terug op het oude nest. En dat wil hij weten ook. Voor alle fans die geen kaartje voor de wedstrijd kunnen kopen heeft hij een plein afgehuurd in de Zweedse stad, waar de wedstrijd vertoond zal worden. ‘En er zullen nog meer verrassingen volgen’, aldus de spits van PSG op Instagram.

Ashley Cole is bij AS Roma uit de gratie geraakt. En vrijdag werd bekend waarom. De Engelse verdediger besloot een balletje te trappen met Roma-talent Pietro Tomaselli en wat blijkt: het jongetje kan beter voetballen dan Cole. Bekijk hier de beelden van het incident.

'Hakim Ziyech hoort in Oranje'
Theo Janssen hoopt dat Hakim Ziyech snel wordt opgeroepen voor het Nederlands elftal. De middenvelder van FC Twente accepteerde donderdag een utnodiging van de Marokkaanse bondscoach Badou Zaki voor interlands tegen Ivoorkust en Guinee, maar omdat dit oefenwedstrijden zijn, kan hij nog steeds voor Oranje kiezen. Janssen denkt dat Ziyech de enige is met de juiste kwaliteiten om Wesley Sneijder te vervangen. (AD)

• Wanneer je wereldkampioen bent geworden met Duitsland, zou je verwachten dat de mensen in je land je wel kennen. Maar de werkelijkheid is anders. Deze interviewster sprak namelijk met Duits international Andre Schürrle, maar dacht dat ze met Christian Chmiel, een van de beste spelers van het computerspel Call of Duty, sprak... Awkward!

Suraj Nandurkar is een Indiase student die in Engeland woont en fan is van Manchester City. Om zijn liefde voor de club te vereeuwigen, besloot hij de namen van de selectiespelers van dit seizoen, of liever gezegd: het seizoen 2010/2020, op zijn arm te laten tatoeëren. Deze staat echter vol met spelfouten. Ooit gehoord van Kolerov of Fernhandhinho?

De student zelf was echter dolblij met zijn tattoo...

'Als dit de hel was, hoe ziet de hemel er dan uit?'
• Molde FK begon donderdag met een verrassende 3-1 zege bij Fenerbahçe aan de Europa League. Waar de ploeg een heet avondje had verwacht in de 'Hel van Istanbul', vond spits Tommy Høiland dat wel meevallen. 'Als dit de hel was, vraag ik me af hoe de hemel er dan wel niet uit ziet', schreef hij op Twitter. 

'Voor mij is Neymar de beste ter wereld.'
• De één vindt Lionel Messi de beste voetballer op aarde, de ander kiest voor Cristiano Ronaldo. Maar volgens de Braziliaanse ex-international Roberto Carlos is zijn landgenoot Neymar de beste speler die er op onze planeet rondloopt. Hij vindt het vooral knap dat hij op zo'n jonge leeftijd al de leider van het Braziliaanse elftal is. (AS)

• Eljero Elia werd vrijdag vrijgesproken van de rode kaart die hij opliep tijdens een wedstrijd met de beloften van Feyenoord tegen SC Cambuur. Deze Vietnamees overkwam juist het omgekeerde. Hij kreeg na een fikse tackle een gele kaart, maar werd achteraf een schorsing van zes maanden opgelegd. Wat zou jij deze kamikazepiloot geven?

• Leicester City-coach Claudio Ranieri is een Italiaan en Italianen houden van pizza. De coach verwacht dat zijn spelers ook dol zijn op het Italiaanse gerecht. Hij hoopt namelijk dat Leicester in het uitduel met Stoke City het doel schoonhoudt wanneer hij daar pizza tegenover zet als beloning, vertelde hij tijdens een persconferentie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.