Guardiola lacht: 'Ik weet niet hoe ik Messi, Neymar en Mbappé ga stoppen'

Reacties

Manchester City-manager Pep Guardiola weet niet hoe hij de supersterren Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé moet afstoppen tijdens de Champions League-kraker tegen Paris-Saint Germain. 'Ze zijn zó goed', zei hij met een knipoog op de persconferentie in de aanloop naar het duel in Parijs.

Guardiola lacht: 'Ik weet niet hoe ik Messi, Neymar en Mbappé ga stoppen'
© Pro Shots
PSG
PSG
2 - 0
Manchester City
Manchester City

'Het is zo lastig om ze onder controle te houden. Je moet zonder bal goed verdedigen en ze laten rennen als wij de bal hebben. Het zijn exceptionele spelers, iedereen weet dat.'

Messi
Een van die spelers is Messi, Guardiola's lieveling in de succesperiode bij Barcelona. Nu speelt de Argentijn in een ander shirt. 'Dat was voor iedereen een verrassing, maar iedereen accepteert het nu. Een tijd geleden kon je je dit niet voorstellen, maar het is gebeurd. In het leven weet je nooit wat er gebeurt. Het is vooral belangrijk dat hij gelukkig is in Parijs', zei de coach.

'Messi is een speler die in het veld voor zichzelf spreekt. Ik heb daar niks aan toe te voegen. We hebben het geluk dat we hem al vijftien jaar aan het werk hebben mogen zien. Ik hoef hem niet te omschrijven. Ik hoop dat hij speelt morgen speelt, dat zou goed zijn voor de wedstrijd.'

Gündogan
Guardiola zal het tegen PSG zonder Ilkay Gündogan moeten stellen. De middenvelder is na de interlandperiode weer beschikbaar voor The Citizens, bevestigde de trainer op de persconferentie.

Ophef over wissel Messi: 'Pochettino wordt binnen twee maanden ontslagen'
Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.