Guardiola blij met aanstaande transfer: 'Hij heeft een prachtige achternaam'

Reacties

Dat Josko Gvardiol op weg is naar Manchester City, daar maakt zelfs de Engelse club geen geheim meer van. De 21-jarige Kroaat is in Manchester voor de medische keuring en manager Pep Guardiola ging vrijdag tijdens zijn persconferentie in aanloop naar de strijd om het Community Shield al in op zijn aanstaande komst.

Guardiola blij met aanstaande transfer: 'Hij heeft een prachtige achternaam'
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
ns
1 - 1
Manchester City
Manchester City

City gaat van Gvardiol waarschijnlijk de duurste verdediger ooit maken. Volgens verschillende media ontvangt zijn club RB Leipzig negentig miljoen euro plus bonussen voor het talent. Hij lost daarmee Harry Maguire af als de duurste verdediger aller tijden. Een officieel bericht vanuit City ontbrak nog, maar Guardiola verklapte de deal vrijdagmiddag al.

'Iedereen weet inmiddels wel dat hij hier is', vertelde de manager van City. 'Hij is bezig met de medische keuring. Hopelijk kunnen we zijn komst in de komende uren of dagen afronden. Gvardiol, ik moet zeggen dat ik dat een prachtige achternaam vind', voegde Guardiola nog toe met een knipoog.

City neemt het zondag op tegen Arsenal, de nummer twee van afgelopen seizoen. In die jaargang werd de ploeg van Guardiola kampioen en legde het beslag op de FA Cup.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.