Guardiola betreurt onsmakelijk incident: 'Liverpool is groter dan dit'

Reacties

Na afloop van het spektakelstuk tussen Liverpool en Manchester City (2-2) ging het niet alleen om de schoonheid van het voetbal. City-manager Pep Guardiola voelde zich ook genoodzaakt te reageren op een incident uit de tweede helft.

Guardiola betreurt onsmakelijk incident: 'Liverpool is groter dan dit'
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
2 - 2
Manchester City
Manchester City

Bij een 1-1 stand en een verhit moment zou een van de stafleden immers bespuugd zijn door een Liverpool-fan. Toen de City-bank vroeg om een penalty en een tweede gele kaart voor James Milner zouden de emoties de Liverpool-aanhanger te veel zijn geworden.

Manchester City heeft inmiddels een officiële klacht ingediend bij Liverpool en wijst daarbij op camerabeelden. Een ander staflid zou een en ander op zijn telefoon hebben vastgelegd. Volgens plaatselijke media is Liverpool inmiddels al een onderzoek gestart.

Guardiola kwam tijdens de persconferentie na de kraker terug op het incident. 'Ik heb het zelf niet gezien, maar het is me verteld. Als dit inderdaad zo is gegaan, dan ben ik er zeker van dat Liverpool actie zal ondernemen. Bij iedere club komt het voor dat mensen uit emotie verkeerd handelen, maar je moet jezelf wel onder controle houden. Liverpool is groter dan dit.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.