Grootverdiener Sánchez krijgt herkansing bij United: 'Hij zal jullie ongelijk bewijzen'

Reacties

Alexis Sánchez krijgt volgend seizoen een herkansing bij Manchester United, zo kondigde manager Ole Gunnar Solskjaer van The Red Devils dinsdag aan.

Grootverdiener Sánchez krijgt herkansing bij United: 'Hij zal jullie ongelijk bewijzen'
© Pro Shots

De 31-jarige Chileense dribbelaar dient dit seizoen op huurbasis Internazionale nadat hij in zijn eerste anderhalf jaar bij Manchester United nauwelijks indruk had gemaakt. De meeste Engelse media hebben Sánchez al afgeschreven als zijnde een toegevoegde waarde voor de Champions League-winnaar van 1999 en 2008. In relatie tot de Chileen gaat het vaker over zijn salaris (volgens Britse media 400.000 pond oftewel 470.000 euro) dan over zijn beslissende assists of goals.

'Alexis komt terug in de zomer en hij zal jullie ongelijk bewijzen', meldde Solskjaer op zijn persconferentie richting het duel met Manchester City in de halve finale van de strijd om de League Cup. Vooral door blessureleed kwam Sánchez dit seizoen nog maar vijf keer in actie in Serie A-verband.

Vanzelfsprekend kreeg de Noor ook vragen over de plannen van Manchester United in de dagen die in deze transferperiode nog resteren. Al weken wordt de Europa League-deelnemer in verband gebracht met Bruno Fernandes, maar van een akkoord met Sporting Portugal over de sierlijke middenvelder is nog geen sprake.

'Het is een moeilijke window, deze maand. Dat is altijd zo in januari, clubs willen nu eenmaal geen afscheid nemen van hun beste spelers. Ik kan me niet herinneren hoeveel echt goede winteraankopen we hier hebben gedaan. Henrik Larsson, Nemanja Vidic en Patrice Evra waren in elk geval wel geslaagd.'

Spelersprofiel

A. Sánchez


Geboortedatum:
19 december 1988
Leeftijd:
35
Geboorteplaats:
Tocopilla
Nationaliteit
Chili
Lengte:
1,69 m
Gewicht:
62 kg
Huidige club:
Internazionale
Nationaal team:
Chili
Man Utd in 2020: 'Pogba met verlies verkopen!'
Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.