Groen licht: Fortuna-ster Yilmaz is klaar voor debuut tegen Ajax

Reacties

De laatste formaliteiten rond de transfer van Burak Yilmaz naar Fortuna Sittard zijn afgerond. Ook Dogan Erdogan mag zich officieel speler van de Limburgers noemen nu het papierwerk in Turkije geregeld is.

Groen licht: Fortuna-ster Yilmaz is klaar voor debuut tegen Ajax
© Pro Shots

Fortuna moest geduld hebben met Yilmaz. De grote blikvanger mocht nog niet deelnemen aan groepstrainingen of in oefenwedstrijden spelen vanwege papierwerk dat nog afgerond moest worden. Het IND en het UWV hadden al akkoord gegeven op schriftelijke aanvragen vanuit Fortuna Sittard en Yilmaz keerde onlangs terug naar Turkije om de Machtiging tot Voorlopig Verblijf op te halen. De van Gaziantep overgekomen Erdogan bewandelde hetzelfde pad.

Yilmaz en Erdogan sluiten aan bij de selectie en zijn nu ook speelgerechtigd voor de eerste competitiewedstrijd tegen Ajax (zaterdag 6 augustus, 16.30 uur). In Sittard wordt met name uitgekeken naar het debuut van Yilmaz. De 37-jarige goalgetter is zaterdag al te bewonderen bij de laatste oefenwedstrijd tegen VVV-Venlo, dat te gast is op de Open Dag van de club. De 77-voudig international die kampioen werd in Frankrijk en Turkije zal maandag ook op het trainingsveld staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.