Griezmann houdt zijn woord en verbindt toekomst aan Atlético

Reacties

Antoine Griezmann heeft zijn toekomst verbonden aan Atlético Madrid. De Fransman verlengt zijn contract tot medio 2022, bevestigt de club.

Griezmann houdt zijn woord en verbindt toekomst aan Atlético

De 26-jarige Griezmann werd de afgelopen periode nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Manchester United en deed zelf ook meermaals een duit in het zakje van de geruchtenmolen. Begin juni maakte hij aan die speculaties echter een einde. Nadat bekend werd dat het transferverbod van Atlético bleef staan, zwoer hij de Madrilenen trouw.

Die woorden heeft hij kracht bij gezet. De aanvaller heeft zijn doorlopende verbintenis verlengd tot medio 2022, waardoor hij de komende vijf seizoenen in principe uitkomt voor de Spaanse nummer drie. Mochten clubs de Fransman tóch uit Madrid weg willen halen, dan zullen ze de transferclausule van honderd miljoen euro moeten activeren.

Volgens de Spaanse kranten Marca en AS wordt Griezmann door zijn nieuwe contract de best betaalde speler van Atlético. Cerezo liet zich daar niet over uit. 'Geld is een privézaak', zei Cerezo tegen radiozender Cadena Ser. 'We hebben met elkaar afgesproken dat we daar niets over gaan zeggen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.