Griezmann stelt Atlético definitief gerust: 'Geen vuile truc'

Reacties

Antoine Griezmann heeft enkele dagen na zijn cryptische boodschap op Twitter bevestigd dat hij volgend seizoen gewoon nog het shirt van Atlético Madrid draagt. De Fransman wil niet vertrekken nu blijkt dat de Spaanse topclub tevergeefs in beroep is gegaan tegen de transferban.

Griezmann stelt Atlético definitief gerust: 'Geen vuile truc'

Door de uitspraak van het TAS (Tribunal Arbitral du Sport) mag Atlético in de komende transferperiode geen nieuwe spelers inschrijven, waardoor trainer Diego Simeone het tot januari 2018 moet doen met de selectie van nu en terugkerende huurlingen. Daarom is het voor Griezmann niet het moment om te vertrekken, ook niet naar Manchester United. De geruchten over een transfer van de 26-jarige aanvaller naar de Engelse topclub waren de afgelopen maanden hardnekkig.

Bij het Franse programma Téléfoot heeft Griezmann uitsluitsel gegeven: 'Samen met mijn adviseur, Eric Olhats, heb ik besloten dat ik blijf. Het is een zware tijd voor de club en nu vertrekken zou een vuile truc zijn.'

Donderdag plaatste Griezmann kort na de uitspraak van TAS op Twitter al: 'Nu meer dan ooit Atléti,' De aanvaller heeft toegegeven dat het zwaar werd om telkens maar weer vragen over zijn toekomst te beantwoorden. 'Het werd ondraaglijk', aldus Griezmann, die na zijn vakantie begint aan zijn vierde seizoen bij de nummer drie van de Primera División.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.