Griezmann geeft doelpuntenfestijn tussen Real en Atlético extra lading

Reacties

Antoine Griezmann is woensdagavond in de Super Cup-wedstrijd tegen Real Madrid algeheel topscorer van Atlético Madrid geworden. De Fransman stond voor de woensdag op gelijke hoogte met Luis Aragonés, maar haalde hem definitief in tijdens het duel in Saoedi-Arabië.

Griezmann geeft doelpuntenfestijn tussen Real en Atlético extra lading
© Pro Shots

Real Madrid en Atlético maakten er als vanouds een leuke wedstrijd van tijdens het Super Cup-toernooi, dat wederom in het Midden-Oosten wordt afgewerkt. Na de openingstreffer van Mario Hermoso kwam Real Madrid via verdedigers Antonio Rüdiger en Ferland Mendy terug, maar nog voor rust maakte Griezmann de vierde treffer van de avond. 2-2 was ook de ruststand in het halvefinaleduel.

Zijn rake schot na een knappe actie betekende de 174ste treffer van Griezmann in het shirt van Atlético. Niemand in de clubgeschiedenis maakte er meer. De aanvaller sloot in 2014 aan bij Atlético Madrid en vertrok in 2019 naar Barcelona, om twee jaar later weer terug te keren. De Fransman had 368 wedstrijden nodig om het record in handen te krijgen, van de 174 goals maakte Griezmann er 123 in de competitie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.