Griezmann kroont zich tot topscorer aller tijden van Atlético Madrid

Antoine Griezmann heeft dinsdagavond geschiedenis geschreven. De aanvaller scoorde twee keer tegen Getafe en is nu (gedeeld) topscorer aller tijden van Atlético Madrid.

Atlético Madrid
3 - 3
Getafe
Getafe

Griezmann zette Atlético vlak voor rust met een intikker op voorsprong en zorgde in de tweede helft met een benutte strafschop voor de 3-1. Dat tweede doelpunt betekende zijn 173ste in dienst van Atlético. Daarmee evenaarde Griezmann de legendarische Luis Aragonés als topscorer aller tijden van de club.

De 32-jarige Griezmann speelt tegen Getafe zijn 364ste wedstrijd voor Atlético, waar hij bezig is aan zijn tweede dienstverband. De aanvaller speelde tussen 2014 en 2019 voor de rood-witten, ging vervolgens voor 120 miljoen euro naar Barcelona en is sinds vorig jaar weer terug in de Spaanse hoofdstad. Zijn contract loopt nog drie jaar door.