Griezmann: 'Deschamps weet waar hij me neer moet zetten'

Reacties

Antoine Griezmann heeft woensdag in dienst van de Franse nationale ploeg nog maar eens laten zien dat hij het voetballen niet verleerd is. Tegen vice-wereldkampioen Kroatië (1-2) maakte hij zijn tweede doelpunt van de interlandweek.

Griezmann: 'Deschamps weet waar hij me neer moet zetten'
© Pro Shots

Al in de achtste minuut pegelde Griezmann de bal vol overtuiging in de bovenhoek. Precies die overtuiging is wat de linkspoot zo lijkt te missen bij Barcelona. De 29-jarige aanvaller krijgt dit seizoen het vertrouwen van Ronald Koeman in een rol als hangende rechtsbuiten, maar is nog geen schim van de voetballer die hij bij Atlético Madrid was.

Dat Griezmann bij de Franse ploeg wél zichzelf is, heeft volgens hem te maken met zijn positie. Griezmann speelt het liefst als Nummer 10 en dat is dan ook precies waar bondscoach Didier Deschamps hem neerzet. De afgelopen jaren floreerde hij in de rug van Olivier Giroud, woensdag stond Griezmann achter het rappe duo Kylian Mbappé en Anthony Martial.

'Deze trainer weet waar hij me neer moet zetten', was de veelzeggende reactie van Griezmann na de zege op de Kroaten. 'Ik profiteer van de juiste positie, het vertrouwen van de trainer en mijn ploeggenoten', aldus de aanvaller tegen TF1.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Frankrijk
Meer over Frankrijk
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.