Gravenberch schiet Liverpool op voorsprong en maakt eerste doelpunt

Ryan Gravenberch heeft zijn eerste doelpunt gemaakt voor Liverpool. De Nederlander schoot vlak voor rust de 1-0 binnen op een kolkend Anfield.

Liverpool
Liverpool
2 - 0
Union Sint-Gillis

Het doelpunt kwam na een afstandsschot van Trent Alexander-Arnold. De Brit besloot in de 44ste minuut om Union-doelman Anthony Moris onder vuur te nemen. Met succes, want Moris kreeg de bal niet klem. In de rebound was Gravenberch er als de kippen bij om zijn club op voorsprong te schieten.

De Nederlandse middenvelder startte in de Europa League voor de tweede keer op rij in de basis. In de Premier League krijgt Gravenberch voorlopig nog iets minder speelminuten.