Gouweleeuw en Botteghin heersen in minutenwals Eredivisie

Reacties

Jeffrey Gouweleeuw (AZ, foto) en Eric Botteghin (FC Groningen) zijn de enige twee veldspelers die dit seizoen geen minuut hebben gemist in de Eredivisie. Ook doelmannen Jelle ten Rouwelaar en Kristoffer Nordfeldt misten geen seconde.

Gouweleeuw en Botteghin heersen in minutenwals Eredivisie

Gouweleeuw en Botteghin stonden in de afgelopen 34 wedstrijden dus vanaf de eerste tot en met de laatste minuut op het veld namens de nummer drie en acht van de Eredivisie.

Ook Aaron Meijers leek naar de status van Eredivisie-veelvraat toe te werken, maar de linksback van ADO Den Haag kreeg in de voorlaatste speelronde tegen Willem II (1-0 nederlaag) zijn vijfde gele kaart waardoor hij geschorst was voor de slotdag tegen PSV (3-2 nederlaag).

In navolging van Gouweleeuw en Botteghin misten ook NAC Breda-doelman Ten Rouwelaar en SC Heerenveen-doelman Nordfeldt geen minuut, al moest Ten Rouwelaar nog even vrezen aangezien zijn trainer Robert Maaskant liet weten hem voor de laatste speeldag tegen FC Groningen mogelijk te passeren voor de veertigjarige Gábor Babos.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.