Götze ontbreekt bij geplaagd PSV, Malen start op de bank

Reacties

PSV-trainer Roger Schmidt kan zondag tijdens het uitduel met Vitesse ook niet beschikken over Mario Götze. Ook begint Donyell Malen op de bank. Eerder op de zondag werd al bekend dat de Eindhovenaren liefst zes spelers missen vanwege een positieve test op het coronavirus.

Götze ontbreekt bij geplaagd PSV, Malen start op de bank
© Pro Shots

Götze viel donderdag uit tijdens de thuiswedstrijd tegen Granada in de Europa League. De Duitse aanwinst had PSV voor rust nog op voorsprong gezet, maar zag dat de wedstrijd nog met 1-2 werd verloren. Na de wedstrijd lieten Götze en Schmidt weten dat het om een lichte spierblessure ging. Die kwetsuur houdt hem drie dagen later aan de kant.

Timo Baumgartl, Maxime Delanghe, Denzel Dumfries, Cody Gakpo, Joel Piroe en Pablo Rosario ontbreken allemaal in Arnhem. 'De spelers verblijven conform de protocollen in quarantaine en de medische staf van PSV monitort hen intensief', meldt PSV. Jordan Teze en Eran Zahavi, die eerder eveneens ontbraken vanwege positieve tests, zijn wel weer inzetbaar tegen PSV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer M. Götze
Meer over M. Götze
Meer D. Malen
Meer over D. Malen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.