Goed nieuws Burnley voor feestweek: transferverbod opgeheven

Reacties

Burnley kan zonder problemen op zoek naar versterkingen om de terugkeer in de Premier League een succes te maken. De promovendus meldt met genoegen dat het transferverbod per direct is opgeheven.

Goed nieuws Burnley voor feestweek: transferverbod opgeheven
© Pro Shots
Burnley
Burnley
3 - 0
Cardiff City
Cardiff City

Terwijl Burnley op het veld de nodige successen boekte in het Championship, werd er in maart buiten de lijnen een tegenvaller geïncasseerd. The Clarets konden niet voldoen aan de vereiste financiële rapportages en kregen een transferverbod opgelegd.

Dat verbod is nu van de baan. 'We zijn blij dat ons transferverbod per direct opgeheven is', luidt het statement van Burnley. Manager Vincent Kompany had eigenlijk geen andere uitkomst verwacht. 'Er is slechts bevestigd wat we een paar maanden geleden hadden gezegd. Het was een administratieve fout. Het is nu weer business as usual.'

Het goede nieuws over het transferverbod is mooi meegenomen op weg naar de komende feestweek. Maandag wordt het thuisduel met Cardiff City aangegrepen om op Turf Moor de Championship-titel te vieren. Een dag later volgt de kampioenenparade in Burnley.

Bekijk hier al onze video's
Meer Burnley
Meer over Burnley
Meer Championship
Meer over Championship
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.