Goed bedoelde verrassing brengt Kongolo in lastig parket bij Fulham

Reacties

Terence Kongolo is begin deze week in verlegenheid gebracht door een groep vrienden die hem bij thuiskomst verrasten met een surpriseparty. De club zal maatregelen nemen, kondigde trainer Scott Parker aan.

Goed bedoelde verrassing brengt Kongolo in lastig parket bij Fulham
© Pro Shots

In de nacht van zondag op maandag werd Kongolo bij thuiskomst in Londen verrast door zeven vrienden, die zijn 27ste verjaardag niet onopgemerkt voorbij wilden laten gaan. De viervoudig international, teruggekeerd uit Liverpool na het Premier League-duel van zondagavond met Everton, wist nergens van. In een video die in handen is van de Engelse tabloids, feest Kongolo vervolgens wel mee.

In Groot-Brittannië is het volgens de huidige coronamaatregelen momenteel niet toegestaan om mensen uit een ander huishouden binnen te ontvangen. Vandaar dat Kongolo in strijd heeft gehandeld met de geldende restricties. Woensdag zat de voormalig speler van Feyenoord vervolgens wel gewoon weer bij de wedstrijdselectie voor het duel met Burnley.

Zaterdag zal dat tegen Sheffield United niet het geval zijn. Parker vertelde op een persconferentie niet blij met de perikelen. 'In de huidige tijd zeker niet.  Het is niet acceptabel. Ik heb hem erover gesproken, maar hij wist niet dat dit geregeld was. Hij is een lastige en kwetsbare positie gebracht. Daar zullen we desondanks maatregelen tegen nemen. Terence speelt vandaag bij de Onder -23 en is er in het weekend niet bij.'

Het is niet het eerste corona-incident van dit seizoen bij Fulham. Parker sprak eerder nog zijn grote teleurstelling uit het over het gedrag van aanvaller Aleksandar Mitrovic. De Servische spits vierde de jaarwisseling met landgenoot Luka Milivojevic, aanvoerder van Crystal Palace, en zorgde daarmee voor ophef. Opvallend genoeg miste Mitrovic de laatste twee duels van Fulham doordat hij positief testte op het coronavirus.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Fulham
Meer over Fulham
Meer T. Kongolo
Meer over T. Kongolo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.