Go Ahead Eagles haalt Baeten op uit België

Reacties

Thibo Baeten is de volgende zomeraanwinst van Go Ahead Eagles. De 21-jarige spits komt over van het Belgische Beerschot en tekent voor drie seizoenen in De Adelaarshorst.

Go Ahead Eagles haalt Baeten op uit België

Baeten sluit per direct aan op het trainingsveld van de ploeg van trainer René Hake. Zijn naam zong al langer rond in Deventer, waar €400.000 plus een ton in mogelijke bonussen wordt afgetikt. De aanvaller heeft een verleden bij NEC, waarvoor hij tien keer in actie kwam in de Keuken Kampioen Divisie.

Bij zijn binnenkomst doet Baeten op de clubwebsite van Go Ahead Eagles meteen een fraaie anekdote uit de doeken. 'Vorige week stonden er twee supporters van Go Ahead Eagles te kijken bij de training van Beerschot', vertelt de Belg. 'Na afloop van de training kwamen ze naar me toe en zeiden dat ik zo bij hen in de auto mocht springen, zodat ze me gelijk mee konden nemen naar De Adelaarshorst.'

Baeten is de vijfde zomeraanwinst van Go Ahead. Jakob Breum (Odense BK), Luca Everink (TOP Oss), Victor Edvardsen (Djurgardens IF) en Joris Kramer (NEC) gingen de aanvaller al voor.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.