Go Ahead Eagles haalt oude bekende binnen als vierde zomerversterking

Reacties

Go Ahead Eagles heeft de selectie versterkt met Joris Kramer. De verdediger komt over van NEC en keert terug op de Adelaarshorst, waar hij al een jaar op huurbasis actief was. Kramer tekent tot 2026.

Go Ahead Eagles haalt oude bekende binnen als vierde zomerversterking

VI kondigde al gesprekken aan tussen NEC en Go Ahead Eagles en de clubs hebben nu bevestigd dat de transfer rond is. 'Met de komst van Joris hebben we een belangrijke positie goed kunnen invullen. Joris is een oude bekende, die wij vorig jaar door omstandigheden niet konden behouden. Daarom ben ik erg blij dat we hem nu weer terug hebben kunnen halen. Joris is een vrij complete centrale verdediger met de voorwaarden en de instelling om zich nog verder te ontwikkelen', zegt technisch manager Paul Bosvelt via de clubkanalen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Kramer is de vierde zomerversterking van Go Ahead. De club versterkte zich eerder al met Jakob Breum (Odense BK), Luca Everink (TOP Oss) en Victor Edvardsen (Djurgardens IF). Naar verwachting is ook Thibo Baeten (Beerschot) onderweg naar Deventer.

Bekijk hier al onze video's
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.