Giménez senior pronkt met interesse Real Madrid en andere grote clubs

Reacties

Feyenoord-spits Santiago Giménez staat op de radar bij Real Madrid. Dat heeft zijn vader en tevens zijn zaakwaarnemer Christian verklapt tegenover Mexicaanse media.

Giménez senior pronkt met interesse Real Madrid en andere grote clubs
© Pro Shots

De Koninklijke zou hem overigens graag eerst een tussenstap zien maken voordat hij de gang maakt van De Kuip naar Estadio Santiago Bernabéu, aldus Giménez senior. 'Real is overigens niet de enige topclub die hem heeft benaderd, er zijn er meerdere, maar er zijn nog geen specifieke aanbiedingen', vervolgde hij in het programma van de Mexicaanse journalist David Faitelson.

Christian Giménez vervolgde met een betoog over waar die tussenstap zou kunnen zijn. 'De Duitse competitie is een boeiende, belangrijke markt voor leren en groeien. In Italië heb je teams die over een paar maanden een nieuwe spits zullen zoeken. Daar is het voetbal verdedigend beter, dus Santiago zou zich daar goed kunnen ontwikkelen. Het Engelse voetbal is directer, en het Spaanse combineert die facetten.'

Giménez kwam medio 2022 naar Rotterdam en heeft zich in Nederland laten zien als een koelbloedige afmaker. In 80 wedstrijden in Nederlandse dienst kwam hij 47 keer tot scoren en dwong hij een basisplek af in de nationale ploeg van Mexico.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer S. Giménez
Meer over S. Giménez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.