Giakoumakis geeft met fraaie hakbal zijn beloofde nieuwe start meer kleur

Reacties

Georgios Giakoumakis betaalt dan eindelijk bij Celtic het vertrouwen terug. De Griekse spits zette woensdag op schitterende wijze zijn beloofde wederopstanding kracht bij.

Giakoumakis geeft met fraaie hakbal zijn beloofde nieuwe start meer kleur
© Pro Shots
Heart of Midlothian
Heart of Midlothian
1 - 2
Celtic
Celtic

Giakoumakis beleefde een weinig opwindend eerste half jaar in Schotland. De Griekse spits liet in het shirt van Celtic heel sporadisch de kenmerken zien van de goalgetter die afgelopen seizoen namens VVV-Venlo de defensies geselde in de Eredivisie.

Mede door blessureleed was zijn oogst erg schamel geweest met twee basisplaatsen en één treffer. In 2022 was het tijd voor een nieuwe start, zo kondigde Giakoumakis aan. De Griek hield zijn woord. Na zijn korte invalbeurt tegen Hibernian betaalde hij afgelopen weekend in het bekerduel met Alloa Athletic het vertrouwen terug door te scoren.

Vier dagen later in het competitietreffen tegen Heart of Midlothian zette hij die lijn door. Met een schitterende goal achter het standbeen hield Giakoumakis woord over 2022: twee keer in de basis, twee keer gescoord.

Manager Ange Postecoglou was vol lof over de Griek. 'Hij heeft een moeilijk eerste half jaar gehad, maar hij heeft hard gewerkt om weer fit te worden. Ik ben superblij met zijn optreden. Hij heeft er weer eentje gemaakt. Dat is wat ik bedoel met karakter en mentaliteit', aldus de coach. 'Dat is de schoonheid van de spelers die we hebben gekocht; ze zijn begin twintig, hongerig en ambitieus. We zijn bezig een goede basis te leggen, niet alleen voor dit jaar maar ook voor daarna.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.