Ghoochannejhad dicht bij transfer naar Charlton Athletic

Reacties

Reza Ghoochannejhad (26) staat op het punt Standard Luik te verruilen voor Charlton Athletic. Alleen de laatste formaliteiten moeten nog worden afgehandeld.

Ghoochannejhad dicht bij transfer naar Charlton Athletic

Ghoochannejhad laat aan Voetbal International  weten dat een overgang nabij is. 'Charlton is een geweldige club, ik kan niet wachten om daar te beginnen', aldus de aanvaller, die inzet op een contract voor tweeënhalf jaar.

De gang naar de nummer 22 van het Championship, een plek die aan het einde van het seizoen degradatie betekent, komt goed uit voor Ghoochannejhad. De tienvoudig Iraanse international (tien duels, acht goals) wil speelminuten maken om in beeld te blijven voor het WK.

In het verleden speelde de aanvaller voor SC Heerenveen, Go Ahead Eagles, FC Emmen, SC Cambuur, Sint-Truiden en Standard, waar hij het nooit tot een vaste basisklant kon schoppen. De Iraniër had in Wallonië nog een verbintenis tot medio 2016.

De overgang kan niet los worden gezien van Roland Duchâtelet, die sinds december 2013 eigenaar is van Charlton. De Belg is eveneens voorzitter van Standard en stalde al eerder spelers bij zijn Engelse club.

Ghoochannejhad denkt ondertussen snel de transfer te kunnen voltooien. 'Ik hoop dat ik komend weekend al kan debuteren', loopt hij vooruit op het duel bij Wigan Athletic van zaterdag. Dinsdag gaat Charlton ook nog op bezoek bij Doncaster Rovers. (Reon Boeringa)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.